Startsida

Galleri Djuprymd

Galleri Atmosfäriskt

Galleri Norrsken

Galleri Landskap

Galleri Månljus

Galleri Månen

Galleri Historiska Platser

Videor/Tid-videor

Hjärtligt välkommen till Carpe Noctem!

Astrofotograf P-M Hedén som driver företaget Carpe Noctem har fotograferat stjärnhimlen sedan 2001 och är den enda svenska fotografen i den internationella programmet The World at Night (TWAN).

Här kommer ni finna olika astronomiska bilder så som norrsken, nattlysande moln, månen, solen och djuprymdsobjekt. Många av bilderna har publicerats i olika tidskrifter, böcker, tidningar och läromedel m.m. över hela världen samt självklart på internet b.l.a. åtskilliga gånger på NASA´s Astronomy Picture of the Day . Alla bilder på webbsidan samt många fler finns för försäljning som fotografier/tavlor, högupplösta bilder samt även videor. P-M håller också föredrag med bildvisningar, samt producerar timelapses och videoproduktioner.

Det finns mängder med andra bilder som inte är publicerade här, men dessa gallerier visar generellt vad jag fotograferar. Söker ni någon bild som inte finns här så är det bara att kontakta mig. Det finns ofta nypublicerade bilder på min blogg, välkommen att besöka den också. 

 

Galleri Stjärnspår

Galleri Solen

Galleri Planeter

Händelser

Information

Kontakt

Länkar

Gästbok

Clear Skies.se Video

 

 

Senaste videon

OBS! För att kunna se bilderna optimalt så vänligen justera bildskärmen så att du kan se alla stegen i gråskalan.

Bild

TWAN utställning

 

Ansluten till TT Nyhetsbyrån                                     Clear Skies                             Senast uppdaterad 2014-08-28

 Inga bilder får användas utan fotografens tillstånd. Fotografen är skyddad av upphovsrättslagar i Sverige och internationellt.